Wat u moet weten over keratine producten

0

Keratine is een belangrijk onderdeel van onze haren: het houd je haar sterk en gezond. Het is dan ook van belang je haar genoeg met keratine te verzorgen, bijvoorbeeld met een keratine behandeling. Lees in deze blogpost wat keratine precies is, wat het doet voor je haar en welke keratine producten wij aanbieden!

Keratine behandelingen worden steeds populairder en dat is natuurlijk niet zonder reden. Een keratine behandeling is dé manier om je haar een gezonde en goede boost te geven. In deze blogpost leggen we uit wat keratine is, wat een keratine behandeling doet en welke keratine producten wij aanbieden!

Wat is keratine?

Keratine is een lichaamseigen eiwit dat voorkomt in onze huid, haar en nagels. Ons haar bestaat zelfs voor zo’n 90% uit keratine! Dit percentage kan echter dalen door allerlei invloeden: styling tools, het weer (kou, zon, regen), veroudering, chloor-/zeewater of verkeerde verzorgingsproducten. Keratine maakt je haar sterk en gezond en een tekort aan keratine kan leiden tot zwak, pluizig, droog en onhandelbaar haar. Het is daarom van belang de hoeveelheid keratine in je haar goed op peil te houden. Dat kan je doen door middel van een behandeling of door zelf keratine producten aan te schaffen.

Wat doet een keratine behandeling?

Zoals gezegd is keratine belangrijk voor de gezondheid van het haar en is een tekort aan keratine funest voor het haar. Als je een tekort hebt is het daarom belangrijk om de keratine weer aan te vullen. Door een keratine behandeling krijgt je haar een flinke boost waardoor het gezonder, glanzender en minder pluizig wordt. Bovendien wordt het haar weer handelbaar. Hoe beter jij je haar verzorgt, hoe langer een keratine behandeling meegaat. 

Een keratine behandeling is voor elk haartype: beschadigd, droog, gekleurd, etc. Bij de kapper kun je een professionele keratine behandeling ondergaan, maar er zijn ook keratine producten die je kunt aanschaffen om dus op een goedkopere en simpele manier geen tekort aan keratine te laten ontstaan. De bekendste en best keratine producten zijn:

  1. KHS Keratine Behandeling
  2. CHI Keratin
  3. Lanza Keratin Healing Oil

KHS Keratine behandeling

KHS, Keratin Home System, biedt professionele haarverzorgingsproducten aan die het haar versterken en verzorgen. De keratine producten zijn bedoeld om een behandeling in de salon naar huis te brengen door hoogwaardige behandelingen te ontwikkelen die thuis uitgevoerd kunnen worden. Het gaat hierbij dus echt om een keratine behandeling.

Share.

About Author

Leave A Reply