Lange haren
Het leukste aspect aan je kapsel is dat je hier alle kanten mee op kunt. Je kunt je creativiteit volledig tot uiting laten komen. Je hebt bijna geen beperkingen, waardoor je ongelooflijk creatieve- en unieke kapsels kunt verzinnen.

Dat is al helemaal het geval als je prachtige, lange haren hebt. Met lange haren kan je simpelweg ongelooflijk veel kapsels maken. Dit heeft puur met de aanwezigheid van veel haar te maken. Als je veel haar hebt, heb je ook veel haar waarmee je iets kunt. Met lange haren is het daardoor bijvoorbeeld ook mogelijk om een unieke vlecht te maken.

Een waterval vlecht kan je bijvoorbeeld ongelooflijk mooi maken als je lange haren hebt. Je kunt dan echt het golvende uiterlijk creëren, waarmee je sowieso de show steelt.

Inspiratie

Als je lange haren hebt, kan je op internet ongelooflijk veel inspiratie vinden. Dit varieert van een prachtige staart tot aan een hoog opgestoken knotje. Maar, je kunt ook eens voor een vlecht kiezen. Met je lange haren kan je namelijk alle soorten vlechten prachtig maken.
Het maakt daarbij niet uit of je voor de Franse vlecht, de visgraatvlecht, de haarband vlecht of de waterval vlecht gaat. Nee, al deze varianten kan je op een unieke manier maken. Bovendien is het leuk om je eigen creativiteit hiervoor te gebruiken. Probeer eens dingen uit en verras jezelf.

De kleur van het haar

Voor een kapsel met lange haren kan je dus vele kanten op. Dat geldt ook voor het kleurgebruik van je lange haar. Het is bijvoorbeeld ontzettend fraai om highlights in je lange haren aan te laten brengen. Deze highlights kan je bij bepaalde kapsels bovendien flink op laten vallen.

Of je nou rood, zwart of blond haar hebt; met lange haren heb je ongelooflijk veel keus. Als je nou eens geen zin in haren in je gezicht hebt, kan je eens voor een strakke look gaan. Een look waarbij je je haar helemaal naar achter kamt en het daar vast maakt. Dit staat niet alleen op luxe feestjes, maar kan je doordeweeks ook een vrij gevoel geven.

We kunnen je dan ook simpelweg adviseren om gewoon te gaan experimenteren. Draag niet elke dag een standaard knot of staart; nee probeer van alles uit en laat je door jezelf verrassen.