Halflang kapsel

Als je op straat loopt, is het leuk om eens naar het kapsel van mensen te kijken. Je ziet dan al snel dat geen een persoon hetzelfde kapsel heeft. Dit heeft onder andere met de smaak van mensen te maken; elk persoon heeft tenslotte een andere smaak. Maar, ook de conditie van het haar, de lengte van het haar en de kleur van het haar spelen hier een belangrijke rol bij.

We kunnen dus ook wel stellen dat je met lang, met kort en met halflang haar ongelooflijk veel kanten op kunt. Als je op zoek naar een leuk halflang kapsel bent, kan je dus ook genoeg inspiratie op doen.
Inspiratie

Een belangrijk pluspunt van een halflang kapsel is dat je genoeg haar hebt om mee te experimenteren. Je kunt verschillende kapsels uitproberen, variërend van een waterval vlecht tot aan een knot bovenop je hoofd. Met een halflang kapsel ben je simpelweg in staat om meerdere soorten kapsels uit te proberen, waarbij je weinig tot geen beperkingen hebt.

Als je op zoek naar een leuk halflang kapsel bent, kan je zelf ook gaan experimenteren. Probeer bijvoorbeeld eens een knotje op verschillende hoogtes uit. Een hoge knot geeft je een compleet andere uitstraling dan een lage knot.

Ook kan je met verschillende staarten gaan experimenteren. Wil je meer dimensie en variatie in je staart aan brengen? Dan kan je er ook voor kiezen om nog wat plukjes casual te laten slingeren.

Pas uiteraard het kapsel aan op de desbetreffende dag. Als je een dag naar werk gaat, is een relaxt kapsel wellicht prettiger. Als je naar een luxe feest gaat, kan je weer beter kiezen voor een gala-kapsel. Probeer hier mee te experimenteren en laat je creativiteit de vrije loop.

Kleur van het haar

Bij een halflang kapsel is het ook leuk om met je haar te experimenteren. Door bijvoorbeeld highlights aan je haar toe te voegen, kan je een geheel unieke look creëren.

Eigenlijk maakt voor een halflang kapsel de kleur van je haar dan ook niet uit. Eén ding weet je zeker: met een uniek halflang kapsel trek je overal de aandacht.

Overigens kan je met halflang kapsel ook een prachtige vlecht aanbrengen. Je kunt voor alle varianten van een vlecht gaan; de Franse vlecht, de waterval vlecht, de visgraatvlecht en de haarband vlecht. Je hebt echter één belangrijk verschil ten opzichte van mensen met lang haar; je vlecht is een stukje kleiner. Maar, ook daarmee kan je dan weer erg leuke dingen doen. Probeer het eens uit!