Mannen kapsels

Mannen kapsels
Op onze website kan je veel informatie over verschillende vlechten vinden. Een vlecht is een ongelooflijk leuk kapsel, maar je hebt daarbij wel voldoende haar nodig. Dat geluk heeft niet elke man, terwijl ook veel mannen een kort kapsel prefereren.

Als je als man zijnde lang haar hebt, kan je ook gaan experimenteren met bijvoorbeeld een vlecht. Dit kan er wellicht ietwat vrouwelijk uit zien, maar je steelt zeker weten de show. Hoe dan ook; met een mannen kapsel kan je alle kanten op.
De lengte van het haar

Als je een man bent, heb je in feite de keus uit drie haarlengtes: kort, halflang of lang. Onder kort valt onder andere een volledig kaal hoofd, terwijl je tegenwoordig ook veel mannen met een knotje ziet. Dat kan vallen onder de categorie halflang of lang.

Ook zien we veelvuldig dat mannen verschillende haarlengtes hebben. Zo kunnen ze het bij hun oren en hun achterhoofd opgeschoren hebben, terwijl aan de bovenkant van het hoofd nog veel haar te vinden is. Het is daarnaast ook mogelijk om één kant op te scheren en de andere kant bedekt te laten. Mannen weten één ding zeker; met hun mannen kapsels hebben ze meer dan genoeg keuze.

Inspiratie

Ben je een man en ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuw kapsel? Dan kan het lonend zijn om eens op straat aandachtig om je heen te kijken. Hoe dragen andere mannen hun haar? Wellicht kan je op die manier de gewenste inspiratie op doen, zodat je een uniek kapsel voor jezelf kunt creëren.

Een ‘nadeel’ van mannen kapsels is echter dat je jouw haar niet echt op een gelegenheid af kunt stemmen. Het kapsel van een vrouw ziet er bijvoorbeeld op een luxe feest anders uit dan op een reguliere werkdag. Voor een man zit dat iets lastiger. Maar, heb je binnenkort nou een belangrijk feest voor de deur staan? Een bezoekje aan een kapper kan je alsnog een uniek en creatief kapsel opleveren!

De kleur van het haar

Ook bij mannen kapsels maakt de kleur van het haar niet heel erg uit. Een kuifje is in het rood net zo leuk als in het zwart of in het blond. Het draait er bij mannen kapsels dan ook met name om welke vormen je in je haar aan brengt. Ga je voor een strakke look? Of prefereer je een warrige look met vele plukken haar die alle kanten opsteken? Je hebt in ieder geval voldoende keuze.