Kapsels

Als jij een persoon op straat tegen komt; waar kijk je dan het eerste naar? Veel mensen zullen hier één van deze twee antwoorden op geven: schoenen of kapsel. Je kapsel is dan ook één van de belangrijkste aspecten waarmee je indruk kunt maken. De manier waarop jij je haar draagt, bepaalt voor een groot gedeelte je uitstraling.

Alleen al om die reden willen wij je adviseren om creatieve dingen met je haar te doen. Ben jij de eeuwige knot en paardenstaart ook zo zat? Wellicht is het dan leuk om eens naar een vlecht te kijken. Als je een uniek en fraai kapsel wilt, zit je met een vlecht sowieso goed.

Inspiratie

Wil jij inspiratie voor een leuk kapsel op doen? Op onze website kan je veel informatie over de verschillende vlechten vinden. Je kunt bijvoorbeeld leren om een Franse vlecht te maken, maar je kunt ook een zeer creatieve haarband vlecht maken.

Met bijvoorbeeld een Franse vlecht of met een haarband vlecht steel jij ongetwijfeld de show. Een vlecht ziet er namelijk niet alleen fraai uit, maar geeft ook nog een extra dimensie aan je outfit. Ook op feestjes en partijen is het dan ook erg leuk om een vlecht te maken.

Experimenteren

We willen je hoe dan ook adviseren om simpelweg te gaan experimenteren met je kapsel. Je hoeft je haar niet altijd in een knot of in een staart te dragen. Met name als je langer haar hebt, kan je ongelooflijk veel kanten op.
Als je korter haar hebt, heb je ook meerdere mogelijkheden. In dat geval is het bijvoorbeeld mogelijk om een mooi lijntje in je haar te laten scheren. Een dergelijk lijntje kan al een subtiel verschil aanbrengen en daarmee een uniek kapsel creëeren.

Kleur van je haar

Onder aan de streep kunnen we stellen dat de kleur van je haar niet al te veel uitmaakt. Het maakt voor een vlecht bijvoorbeeld niet uit of de kleur zwart, blond of rood is. Nee, een vlecht is van nature een prachtig kapsel. De kleur van je haar kan dit alleen maar versterken, aangezien een vlecht hoe dan ook de aandacht trekt.