Leuke vlechten voor in de zomer

0

Leuke vlechten voor in de zomer

In de zomers kan het behoorlijk warm in Nederland worden. Ook als je naar tropische bestemmingen op vakantie gaat, kan de temperatuur behoorlijk oplopen. In dergelijke situaties is het erg prettig als je een luchtig en fijn kapsel hebt. Hoe je daarvoor kunt zorgen? Door een vlecht te dragen.

Het is namelijk heerlijk om een vlecht in de zomer te dragen. Je kunt daarmee een vrije nek creeren, zodat je het daar niet al te warm krijgt. Bovendien ziet een vlecht er altijd leuk uit, ongeacht of het zomer of winter is.

Als je in de zomer op het strand loopt, wil je ook niet al te veel aandacht aan je haar besteden. Met een vlecht weet je zeker dat je haar op een prettige en mooie manier blijft zitten.

Crown vlecht

Persoonlijk zijn wij wel fan van een zogeheten Crown vlecht. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze vlecht een vorm van een kroon. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat je gehele nek vrij is, zodat je het daar niet al te warm krijgt. Dat is met name in de zomer wel erg prettig.

Double Dutch vlecht

Een andere favoriet van ons is de Double Dutch vlecht. Deze vlecht bestaat uit twee vlechten aan weerszijde van het haar. Ook hiermee kan je een vrije nek creeren. Het belangrijkste voordeel van deze vlecht is wellicht het vrolijke en beetje hippieachtige uiterlijk van de vlecht. Met deze vlecht heb je net het gevoel alsof je op Coachella loopt tussen alle bekende sterren.

Upside Down vlecht

Tot slot willen we je de Upside Down vlecht nog laten zien. Deze vlecht begint vanaf de onderkant en eindigt ongeveer halverwege je hoofd. Vanaf daar kan je jouw haar in een staart of knot dragen. Ook bij deze vlecht heb je geen last van haren in je warme nek!

Kortom; ben je op zoek naar een prettig en luchtig kapsel voor in de warme zomermaanden? Kijk zeker eens naar een vlecht. Met een vlecht kan je bovendien vele kanten op, zodat je altijd je kapsel in de gewenste manier hebt zitten.

Suggestie YouTube video: https://www.youtube.com/watch?v=VrhFxgidOHI

Share.

About Author

Leave A Reply