Kapsels

Kapsels
4.56 (91.11%) 9 stemmen
 

Naast vlechten zijn er natuurlijk een enorme hoeveelheid trendy kapsels die ook in 2013 populair zijn. Je wilt hip en trendy voor de dag komen dus een goed kapsel dat bij je past is zeer belangrijk. Je kunt met zorg je kleding en make-up uitzoeken maar als je kapsel er niet bij past dan is dit zonde. Daar waar vroeger opvallende kapsels min of meer onbelangrijk waren, is het tegenwoordig mede door onze welvaart en technische ontwikkeling van groot belang dat je haar goed zit. Er zijn dan ook talloze (hulp)middelen en haarproducten te verkrijgen waarmee je zelf moderne haarstijlen kan verzorgen en zelfs creëren, denk aan het enorme aanbod van shampoos, conditioners, styling productenföhns en stijltangen die er zijn. Het aantal kapsalons is tevens explosief gegroeid en door televisie, film en media worden de trends steeds vaker gezet door de bekende sterren zoals bijvoorbeeld de Lauren Conrad vlecht. Haarmode is booming business geworden ten opzichte van een twintig jaar geleden.

Ook de emancipatie van de vrouw heeft er voor gezorgd dat mooie en verzorgde haarmodellen belangrijk zijn. Vrouwen zijn steeds meer carrière bewust en willen dan ook perfect voor de dag komen met de mooiste kapsel modellen.

Een aantal populaire dames kapsels opgesomd

Naast veel informatie over haar invlechten zullen we regelmatig artikelen plaatsen over haar, haarproducten en haarstijlen. Vooral voorbeelden die tot de verbeelding spreken en je op weg helpen in de zoektocht naar jouw perfecte haardracht. Een complete website dus voor iedereen die geïnteresseerd is in de laatste kapsel trends. Hieronder hebben we een gallery geplaatst van verschillen haarstijlen die vandaag de dag populair zijn. Het zijn uiteenlopende haarmodellen waaruit je een eerste inspiratie kan halen.

Voorbeelden trendy dames kapsels 2013

Dit is een kleine selectie van haarstijlen die hip en trendy zijn op dit moment, wij zullen regelmatig voorbeelden posten op onze weblog. Volg ons daarom op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste trends, je krijgt daar dagelijks updates van onze website. Naast dameskapsels zullen wij binnenkort ook mannenkapsels gaan plaatsen. Ook de man is steeds vaker met zijn kapsel bezig en is dus ook voortdurend op zoek naar de laatste trends op haar gebied. Daar waar voorheen de man zijn kapsel door zijn vrouw of vriendin liet aanmeten zijn mannen steeds meer mode bewust en oriënteren ze zich zal op het gebied van hun eigen kapsel. Wordt vervolgd dus…

De bekende sterren zetten vaak de trend

Tegenwoordig zetten zogenaamde celebs de modetrend voor bijvoorbeeld 2013. Door de media, social media en films zie je steeds sneller de haartrends voor een bepaald seizoen of jaar aan je voorbij gaan. Dit is een leuke inspiratiebron voor veel mannen en vrouwen. Vergeet niet dat de haardrachten van deze bekende personen meestal gestyled worden en dat ze er in hun vrije tijd heel anders bijlopen qua haardracht dan op de rode loper.

 
Getagd met , ,

Reageren

Like ons!
728x90 banner Jewellery